Haemme Business Controlleria

Hedengren on vuonna 1918 perustettu suomalainen perheyritys, jonka toimintoja ovat teknisten tuotteiden maahantuonti, vienti sekä suunnittelu- ja asennustoiminta. Toimialojamme ovat turvallisuustekniikka, talotekniikka ja suoramyynti. Konsernimme työllistää noin 300 henkeä ja liikevaihtomme on 67 M€. Suomen lisäksi meillä on kansainvälistymisstrategiamme myötä kasvavaa toimintaa Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Menestymme sillä, että haluamme uudistua ja vastata asiakkaiden tarpeisiin. Tuotamme osaamisellamme aidosti positiivisia asiakaskokemuksia. Olemme alallamme merkittävä tekijä ja työpaikkana kiinnostava. Kannustamme ja arvostamme toinen toisiamme.

Liiketoiminnan kasvaessa vahvistamme taloustiimiämme ja etsimme uuteen tehtävään osaajaa.


Business Controller

Toimenkuvasi on laaja ja mielenkiintoinen. Tuet konserniyhtiöiden liiketoimintoja ja niiden esimiehiä liiketoimintatavoitteiden saavuttamisessa. Tuotat, analysoit ja kiteytät numeerista tietoa ymmärrettävästi ja toimit liiketoiminnan keskustelukumppanina. Huolehdit konserniyhtiöiden kustannus- ja rahavirtojen kontrolloimisesta. Osallistut budjetointi- ja ennustamisprosessien ohjaamiseen sekä konsernin konsolidointi- ja konsernitilinpäätöksen suunnitteluun. Sinulla on keskeinen rooli controlling -toimintojen ja raportointijärjestelmien (Tabella, Qlikview) kehittämisessä sekä vastikään käyttöönotetun ERP:in (Digia Enterprise) tehokkaassa hyödyntämisessä. Tuet ja autat ohjaamaan meidän kansainvälisiä liiketoimintoja kasvuun. Pääset mukaan konsernin yhtiöjärjestelyihin sekä toiminnansuunnitteluun, mukaan lukien hinnoittelu- ja kannattavuuslaskenta sekä investointien arviointi.

Työskentelet hyvässä yhteistyössä osana konsernin taloushallinnon tiimiä ja raportoit talousjohtajalle.

Sijaintipaikkasi on Hedengrenin pääkonttori, Helsingin Lauttasaaressa.

Toivomme sinulta kaupallista korkeakoulututkintoa, esim. laskennan tradenomi, KTM tai tuotannontalouden DI ja vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavanlaisista laskennan tehtävistä. Ajattelet liiketoimintalähtöisesti ja kykenet tukemaan ja haastamaan liiketoimintoja ammatillisella näkemykselläsi. Sinulla on erinomaiset valmiudet hyödyntää tietotekniikkaa ja tulet sujuvasti toimeen vähintään englannin kielellä. Ruotsin kielen hallinta on eduksi pohjoismaisessa yhteistyössä. Olet kiinnostunut kehittämään erilaisia BI-työkaluja ja suoritusmittareita.

Olet tehtävistäsi innostuva, määrätietoinen ja aikaansaava tiimipelaaja. Suhtaudut myönteisesti kehittämiseen ja tiedon avoimeen jakamiseen. Olet vuorovaikutteinen ja työstäsi vastuun ottava. Verkostoidut ja matkustat tarvittaessa mielelläsi.

Huippua ei kukaan voi saavuttaa yksin. Vain yhdessä tekemällä voimme päästä tavoitteeseemme. Tervetuloa yhteiselle matkalle!

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consulting Oy:n konsultit Vivi Stening, p.​ 0500 773 755 ja Sanna Leppäluoto, p. 050 344 6864.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa www.ssconsulting.fi/tyonhakijalle viimeistään 6.10.2017.

2017-09-26T12:23:56+00:00 syyskuu 26, 2017 |