Etsimme Hedtecin teollisuusosastolle erikoistyökalujen aluemyyntipäällikköä

Hedengren-konserniin kuuluva Oy Hedtec Ab on sähkö- ja LVI-teknisten tuotteiden maahantuonti- ja markkinointiyhtiö, jonka palveluksessa työskentelee 50 henkilöä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 28 milj. euroa.

Teollisuusosastomme edustaa useita Euroopan arvostetuimpia sähkö ja LVI-alan valmistajia Suomessa. Tuotevalikoimaamme kuuluu myös hydrauliikka- ja paineilmatyökalut. Tunnetuimmat tuotemerkkimme ovat Frico, SPX Power Team, SmartiS, Carel ja HT-Italia. Asiakkaamme luottavat päämiestemme osaamiseen ja tuotekehitykseen, sekä henkilöstömme ammattitaitoon.

Haemme nyt tiimiimme

Erikoistyökalujen aluemyyntipäällikköä

Tehtäviisi kuuluu aktiivinen myynti- ja markkinointityö Länsi-Suomessa sekä pääkaupunkiseudulla. Jo olemassa olevien asiakkuuksien hoitamisen lisäksi tehtäviisi kuuluu aktiivinen uusasiakashankinta. Muiden tuotteidemme markkinointi, messut ja markkinointitapahtumiin osallistuminen on myös osa työtäsi. Lisäksi pääset osallistumaan tuoteryhmiemme muuhun teknillis-kaupalliseen työhön.

Aikaisempi kokemus myyntityöstä teollisuustyökalujen parissa antaa hyvän perustan työtehtävän hoidossa.

Olet sosiaalinen, positiivinen ja myyntitehtävissä viihtyvä henkilö.

Tehtävä vaatii itsenäistä otetta työhön, sekä kykyä toimia myyntitiimin jäsenenä. Matkapäiviä on arviolta 150 vuodessa. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja englannin kielen taitoa. Ruotsi ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Pystyt hyödyntämään tehokkaasti tietokonetta työvälineenä.

Tarjoamme itsenäisen, mielenkiintoisen ja monipuolisen työn laatutuotteiden parissa. Työ on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa mutta myös kotikonttori on mahdollinen. Saat kykyjäsi vastaavan palkkauksen ja kehittymismahdollisuudet. Lisäksi tarjoamme työhön tarvittavan koulutuksen, työterveyshuollon sekä koeajan jälkeen käyttöetuauton.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 9.3.2018 mennessä osoitteeseen: patrik.dahlsten@hedtec.fi tai mikael.mesterton@hedtec.fi.

Lisätietoja tehtävistä antaa, tuotepäällikkö Patrik Dahlsten puh. 0207 638 269, patrik.dahlsten@hedtec.fi (viikko 8 ja 10) ja osastopäällikkö Mikael Mesterton puh. 0207 638 260, mikael.mesterton@hedtec.fi (viikko 8, 9 ja 10). 

2018-02-22T13:21:54+00:00 helmikuu 22, 2018 |