Haemme Hedtecin valaistusosastolle aluemyyntipäällikköä

Etsimme nyt

Aluemyyntipäällikköä

Asiakkaitasi ovat kaikki suunnittelijat, jotka osallistuvat valaistuksen ja valaistusohjauksen suunnitteluun sekä urakoisijat, tukkuliikkeet ja rakennuttajat. Työtehtävänäsi on viedä asiakkaillemme tietoa tuotteistamme ja auttaa heitä tuotteiden valinnassa ja käytössä. Lisäksi hoidat asiakkaidemme kanssa projektikokonaisuuksia suunnitteluvaiheesta käyttöönottoon.

Työviikosta 1-2 päivää käytät tehtävissäsi konttorillamme Lauttasaaressa ja 3-4 päivää liikut itsenäisesti pääosin Etelä-Suomessa. Työ on itsenäistä ja usein projektiluonteista. Tukenasi on kuitenkin ammattitaitoinen ja kokenut organisaatiomme, sekä päämiestemme mittava tietotaito.

Haemme positiivista, myyntihenkistä ja asiakaspalvelutehtävissä viihtyvää henkilöä, joka kykenee itsenäiseen tavoitteelliseen työskentelyyn sekä työskentelee motivoituneesti osana tiimiämme.

Toivomme sinulta:

  • sähköteknistä koulutusta, sekä käytännön englannin ja ruotsin kielen hallintaa
  • myyntikokemusta valaistusalan asiakaspalvelutehtävissä ja/tai sähköalan suunnittelu- tai asennustöistä
  • toimisto-ohjelmistojen hallintaa (Word, Outlook, Excel, jne.)
  • kokemusta valaistuslaskentaohjelmien (Dialux, Relux) käytöstä
  • pystyt oma-aloitteisesti itsenäiseen, järjestelmälliseen ja tavoitteelliseen toimintaan mutta toimit myös motivoituneesti osana ryhmää yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä osana vahvaa ja osaavaa organisaatiota sekä näköalapaikan valaistusalan kehitykseen. Saat meiltä tarvittavat välineet ja koulutuksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 15.3.2018 mennessä osoitteeseen: matti.kaitamaa@hedtec.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa, osastopäällikkö Matti Kaitamaa matti.kaitamaa@hedtec.fi 

 

Työpaikan osoite: Lauttasaarentie 50, Helsinki
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Työkokemus: mielellään yli 5 vuotta
Työ alkaa:   sopimuksen mukaan, viimeistään 1.5.2018
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: vakinainen työ, koeaika 4 kk
2018-02-22T13:19:38+00:00 helmikuu 21, 2018 |