Haemme Oy Hedengren Security Ab:hen teknistä tuotepäällikköä

Oy Hedengren Security Ab on osa Hedengren-konsernia, joka myy ja markkinoi turvallisuustekniikan lisäksi tytäryritystensä kautta taloteknisiä ratkaisuja. Olemme toimittaneet vuodesta 1932 lähtien turvallisuusjärjestelmien kokonaisratkaisuja, julkishallintoon, kaupan alalle, pankeille, teollisuuteen, puolustusvoimille ja myös yksityissektorille. Oy Hedengren Security Ab:lla on myyntikonttorit Helsingissä ja Tampereella, Ruotsissa Tukholmassa, Virossa Tallinnassa ja Norjassa Oslossa.

Haemme Oy Hedengren Security Ab:hen teknistä

Tuotepäällikköä

vastaamaan IP-tuoteratkaisuista ja palveluista. Tuotealustat ovat lähinnä kameravalvonta- ja ovipuhelinjärjestelmien ratkaisuja.

Vastuusi tuotepäällikkönä sisältää tuoteryhmiesi liikevaihdon kasvattamisen, ratkaisujen kaupallistamisen ja päämiesyhteistyön kehittämisen. Tuet myyntiä vahvalla osaamisellasi ja olet keskeisessä roolissa tiedon jakamisessa organisaatiossa. Toimit tuotevalikoimasi yhteyshenkilönä eri tiimien, kuten myynnin, markkinoinnin, oston, tuotekehityksen, asentajien sekä huollon välillä. Pääset myös mukaan vaikuttamaan erityisesti ovipuhelinjärjestelmä -tuoteryhmän kehittämiseen ja tuomaan uusia innovatiivisia ratkaisuja markkinoille.

Toivomme sinulta tavoitehakuista asennetta ja ymmärrystä tietoteknisistä ratkaisuista. Arvostamme erityisesti osaamistasi tietoliikenneverkoista ja -ratkaisuista, palvelinalustoista ja pilvipalveluista. Sinulla on tekninen koulutustausta ja muutaman vuoden kokemus tuotehallinnan ja myynnin tukitehtävistä. Käytät sujuvasti englantia työkielenäsi, ruotsin kielitaito on eduksi.

Olet tehtävistäsi innostunut, määrätietoinen ja aikaansaava tiimipelaaja. Suhtaudut myönteisesti kehittämiseen ja avoimeen tiedon jakamiseen. Ajattelet liiketoimintalähtöisesti ja haluat olla mukana kasvattamassa tuoteryhmiesi markkinaosuutta niin Suomessa kuin muissa Pohjoismaissa.

Huippua ei kukaan voi saavuttaa yksin. Vain yhdessä tekemällä voimme päästä tavoitteeseemme. Tervetuloa yhteiselle matkalle! 

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consulting Oy:n konsultti Vivi Stening, p.​ 0500 773 755 ja Sanna Leppäluoto, p. 050 3446864. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa www.ssconsulting.fi/tyonhakijalle viimeistään 3.6.2018.

2018-05-24T13:37:40+00:00 toukokuu 24, 2018 |