Haemme palvelupäällikköä (tilaus-toimitusprosessi)

Teknologiaa huolettomaan elämään

Hedengren on vuonna 1918 perustettu suomalainen perheyritys, joka harjoittaa teknisten tuotteiden maahantuontia, vientiä sekä suunnittelu- ja asennustoimintaa. Toimialamme kattavat turvallisuustekniikan, talotekniikan ja suoramyynnin. Konsernimme työllistää noin 300 henkeä ja toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Menestyksemme perustuu oppimiseen, kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin ja tuottaa positiivista asiakaskokemusta. Olemme alallamme merkittävä tekijä, työpaikkana kiinnostava ja työyhteisömme kannustava.

Oletko tilaus-toimitusprosessin asiantuntija, joka nauttii vaativasta kehitystyöstä ja esimiesvastuusta?

Palvelupäällikkö (Tilaus-toimitusprosessi)

Etsimme näkemyksellistä ja kehitysorientoitunutta osaajaa uuteen tehtävään ja uudistuvaan organisaatioomme konsernitiimissä.

Haluamme tarjota asiakkaille ja yhteistyökumppaneille yhä laadukkaampia ja yhtenevämpiä osto- ja myyntipalvelun prosesseja ja joustavaa palvelua. Uusi ERP-järjestelmämme mahdollistaa toimintojemme kehittämisen entistä tehokkaammaksi ja asiakaslähtöisemmäksi. Johdonmukainen panostaminen tälle alueelle tuo meille kilpailuetua ja tukee samalla konsernimme kasvua.

Tehtävässä olet avainasemassa tilaus-toimitusprosessimme hiomisessa sekä toimintamallien kehittämisessä ja jalkauttamisessa matriisiorganisaatioomme. Luot tehokkuutta toimintaamme yhteistyössä liiketoiminnoissa työskentelevien asiantuntijoiden kanssa. Hyödynnät kehitystyössäsi Digia Enterprise toiminnanohjausjärjestelmämme tuomat mahdollisuudet. Varmistat myynnin tuessa toimivien osaajien työn sujumisen mm. selkeyttämällä työrooleja, varmistamalla sijaiskäytäntöjä ja mahdollistamalla tasaisen työkuorman. Toimit kannustavana ja kuuntelevana esimiehenä arjen tilanteissa ja osallistut myös itse käytännön työn tekemiseen.

Toivomme sinulta
aikaisempaa kokemusta osto- ja myyntiprosessien sekä tukitoimintojen onnistuneesta kehittämistyöstä, esimiesvastuusta sekä uusien toimintamallien jalkauttamisesta osaksi matriisiorganisaatiota. Työ edellyttää taitoa kommunikoida sujuvasti englannin kielellä ja tyydyttävästi myös ruotsin kielellä.

Olet tehtävistäsi innostuva, määrätietoinen ja aikaansaava tiimipelaaja. Suhtaudut myönteisesti kehittämiseen ja tiedon avoimeen jakamiseen. Ajattelet liiketoimintalähtöisesti ja olet esimiehenä jämäkkä, innostava ja tasapuolinen.

Huippua ei kukaan voi saavuttaa yksin. Vain yhdessä tekemällä voimme päästä tavoitteeseemme. Tervetuloa yhteiselle matkalle!

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consulting Oy:n konsultti Vivi Stening, p. 0500 773 755 ja Sanna Leppäluoto, p. 050 3446864. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa www.ssconsulting.fi/tyonhakijalle viimeistään 17.11.2017.

2018-01-03T15:16:26+00:00 marraskuu 3, 2017 |