Hedengren hakee ostajaa tilaus- ja toimitusosastolle

Hedengren on vuonna 1918 perustettu suomalainen perheyritys, joka harjoittaa teknisten tuotteiden maahantuontia, vientiä sekä suunnittelu- ja asennustoimintaa. Toimialamme kattavat turvallisuustekniikan, talotekniikan ja suoramyynnin. Konsernimme työllistää noin 260 henkeä ja toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Menestyksemme perustuu oppimiseen, kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin ja tuottaa positiivista asiakaskokemusta. Olemme alamme merkittävä tekijä, kiinnostava työpaikka sekä työyhteisönä toisiamme kannustava.

Haemme Hedengren -yhtiöihin Helsingin Lauttasaareen

Ostajaa

Tehtävä on vakituinen ja sijoittuu Hedengrenin kaikkien toimialojen keskitetylle tilaus- ja toimitusosastolle. Päävastuualueesi on talotekniikan ja suoramyynnin ostot.

Tehtäviisi kuuluu ostojen suunnittelu sekä varastoarvojen seuranta yhteistyössä tuotepäälliköiden kanssa. Otat itsenäisen vastuun ostotilausten tekemisestä toimittajilta, toimitusten seurannasta, ostolaskujen tarkistuksista ja täsmäytyksistä sekä reklamaatioiden hoitamisesta. Vastaat myös siitä, että nimikkeiden tiedot ovat järjestelmässämme oikein ja ajan tasalla. Työkalusi ostajana ovat Digia Enterprise -toiminnanohjausjärjestelmä ja Logisticar.

Toivomme sinulta vähintään kolmen vuoden työkokemusta ostotehtävistä. Taustaltasi voit olla ostoassistentti, -koordinaattori tai ostaja. Haluat mukaan uuteen keskitettyyn palvelutiimiimme kehittymään, vaikuttamaan ja luomaan uusia tehokkaita toimintatapoja.

Arvostamme organisaattorin taitoja, tarkkuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Sinulla on kokemusta ERP-toiminnanohjausjärjestelmien ja Office-sovellusten käytöstä sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin ja erityisesti saksan kielen taito on eduksi.

Voisiko oma polkusi suuntautua seuraavaksi Hedengrenille? Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työssä oppimiseen ja kehittymiseen.

Huippua ei kukaan voi saavuttaa yksin. Vain yhdessä tekemällä voimme päästä tavoitteeseemme. Tervetuloa yhteiselle matkalle!

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingin konsultti Vivi Stening, p. 0500 773 755.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa www.ssconsulting.fi/tyonhakijalle viimeistään 31.8.2018.

2018-11-06T10:20:25+00:00 elokuu 20, 2018 |