Hedengren Security etsii myyntijohtajaa

Rekrytoinnista vastaa Compass Human Resources Group

Haemme nyt

MYYNTIJOHTAJAA

kehittämään kasvavaa ja kansainvälistyvää liiketoimintaa Hedengren Securityssä nykyisen myyntijohtajamme jäädessä eläkkeelle. Myyntijohtajana vastaat Suomen myyntiimin ja kumppaniverkoston johtamisen lisäksi Ruotsin sekä Norjan myynnin johtamisesta asettamalla tavoitteet sekä seuraamalla niiden toteutumista uuden kasvustrategiamme mukaisesti. Myyntijohtaja raportoi Hedengren Securityn toimitusjohtajalle ja kuuluu yhtiön johtoryhmään. Toimipaikka sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa. Tehtävän hoitaminen edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa asiakkaiden ja yhteistyökumppanien parissa sekä ulkomailla lähinnä yhtiön Pohjoismaiden toimipisteissä.

Edellytämme sinulta vähintään 5 vuoden kokemusta myynnin johtamisesta teknisessä ympäristössä B2B- ja projektiliiketoiminnan suurissa kaupallisissa hankkeissa, kansainvälisessä, mielellään pohjoismaisessa laajuudessa. Etsimällämme henkilöllä on konkreettisia näyttöjä asiakkuuksien kehittämisestä, suunnitelmallisesta myynnin ja myyntitiimin johtamisesta, sekä kyvykkyyksien systemaattisesta kehittämisestä valmentavan johtamisen keinoin. Sinulla on soveltuva korkeakoulu- tai muu ylempi tutkinto (esim. KTM tai DI), teknistä näkemystä ja osaamista sekä hyvät yhteistyö-, viestintä- ja esiintymistaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen kielen lisäksi vahvaa suullista ja kirjallista ruotsin ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö on luonteeltaan innostava, energinen ja optimistinen. Olet sosiaalinen ja sinulla on taito saada ihmiset saavuttamaan korkealle asetettuja tavoitteita strategian mukaisesti. Sinulla on järjestelmällinen, analyyttinen sekä päämäärätietoinen toimintatapa. Olet kehittämisorientoitunut henkilö, joka tunnistaa kehitysalueita yhdessä Hedengren Securityn johtoryhmän kanssa.

Tehtävä tarjoaa monipuolisen ja haastavan näköalapaikan kotimaisen turvallisuusteknologian yhtiössä, jossa on mielenkiintoiset näkymät liiketoiminnan kasvattamiselle niin Suomessa kuin Pohjoismaissakin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen tunnuksella ”Myyntijohtaja/Hedengren Security” viimeistään 23.1.2017 mennessä sähköpostitse applications@compasshrg.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Executive Consultant / Compass HRG
Ari Ollila
+358 10 320 2426
ari.ollila@compasshrg.fi

Lue lisää ja hae paikkaa
https://compasshrg.com/job/myyntijohtaja/

2017-04-28T10:30:11+00:00 tammikuu 17, 2017 |