Hedengren Security hakee paloilmoitin- ja turvajärjestelmien projektihoitajaa/päällikköä

Oy Hedengren Security Ab on osa Hedengren-konsernia, joka myy ja markkinoi turvallisuustekniikan lisäksi tytäryritystensä kautta taloteknisiä ratkaisuja. Olemme toimittaneet vuodesta 1932 lähtien turvallisuusjärjestelmien kokonaisratkaisuja, julkishallintoon, kaupan alalle, pankeille, teollisuuteen, puolustusvoimille ja myös yksityissektorille. Oy Hedengren Security Ab:lla on myyntikonttorit Helsingissä ja Tampereella, Ruotsissa Tukholmassa, Virossa Tallinnassa ja Norjassa Oslossa.

Haemme valtakunnallisesti toimivaan Service & After Sales -yksikköömme ammattitaitoista, paloilmoitin- ja turvajärjestelmien

Projektihoitajaa/projektipäällikköä

Työtehtäviisi kuuluu paloilmoitin- ja turvajärjestelmiin liittyvien palveluiden, huolto-, viankorjaus- sekä käyttöönottotöiden itsenäinen johtaminen. Suunnittelet ja johdat käyttöönottotöitä sekä vastaat töiden etenemisestä omalla sektorillasi. Osallistut hankintojen tekemiseen sekä mahdollisten alihankkijoiden ohjaukseen ja valvontaan. Seuraat ja vastaat projektin laadullisten, ajallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisen sekä vastaat turvallisesta työskentelystä.

Tehtäviisi kuuluu myös after sales -toimet, toimiminen myynnin tukena järjestelmien suunnittelussa sekä tarjouslaskennassa. Tukenasi sinulla on oman tuotekehityksemme tunnetut tuotemerkit sekä ammattitaitoinen ja kokenut organisaatiomme.

Toivomme sinulta kokemusta turvajärjestelmien parissa työskentelystä, erityisesti paloilmoitinjärjestelmistä (arvostamme PIL-lupaa), asiakaslähtöistä asennetta ja hyvää yhteistyökykyä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. IT-/IP-osaamisen luemme eduksi.

Edellytämme oman auton käyttöä työtehtävien hoitamisessa.

Voisiko oma polkusi suuntautua seuraavaksi Hedengrenille? Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työssä oppimiseen ja kehittymiseen.

Huippua ei kukaan voi saavuttaa yksin. Vain yhdessä tekemällä voimme päästä tavoitteeseemme. Tervetuloa yhteiselle matkalle!


Lisätietoja tehtävästä
ti 28.8. ja pe 31.8. Kaarin Laaksolta puh. 0207 638 498.

Lähetä hakemuksesi 10.9. mennessä osoitteella security2018@hedengren.fi.


Hedengren on vuonna 1918 perustettu suomalainen perheyritys, joka harjoittaa teknisten tuotteiden maahantuontia, vientiä sekä suunnittelu- ja asennustoimintaa. Toimialamme kattavat turvallisuustekniikan, talotekniikan ja suoramyynnin. Konsernimme työllistää noin 260 henkeä ja toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Menestyksemme perustuu oppimiseen, kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin ja tuottaa positiivista asiakaskokemusta. Olemme alamme merkittävä tekijä, kiinnostava työpaikka sekä työyhteisönä toisiamme kannustava.

2018-08-23T16:04:45+00:00 elokuu 23, 2018 |