Hedengren Security hakee teknistä tarjouskoordinaattoria

Oy Hedengren Security Ab on osa Hedengren-konsernia, joka myy ja markkinoi turvallisuustekniikan lisäksi tytäryritystensä kautta taloteknisiä ratkaisuja. Olemme toimittaneet vuodesta 1932 lähtien turvallisuusjärjestelmien kokonaisratkaisuja, julkishallintoon, kaupan alalle, pankeille, teollisuuteen, puolustusvoimille ja myös yksityissektorille. Oy Hedengren Security Ab:lla on myyntikonttorit Helsingissä ja Tampereella, Ruotsissa Tukholmassa, Virossa Tallinnassa ja Norjassa Oslossa.

Haemme Oy Hedengren Security Ab:lle Helsingin Lauttasaareen

Teknistä tarjouskoordinaattoria

Turvallisuustekniikkaratkaisujen myyntitiimi hakee joukkoonsa tekniskaupallista osaajaa, jolta luonnistuu niin tarkkuus tarjousten laatimisessa kuin palveluhenkisyys myynnin tukitoiminnoissa.

Tulet uudeksi jäseneksi reilun kymmenen hengen tiimiin, jossa myymme asiakaskohtaisia kokonaisratkaisuja Suomen jälleenmyyjille, sähköurakoitsijoille ja -tukkureille. Sinun roolisi tiimissä on varmistaa tehokas ja asiakasta palveleva tarjouskäsittely, johon sisältyy sekä teknisten yksityiskohtien kerääminen ja tarkistaminen, piirustusten tulkinta, tarjouslaskenta että itse tarjousten laadinta ja niiden seuranta. Koordinoit tarvittaessa myös myynnin kampanjoita jälleenmyyjille.

Toivomme sinulta teknistä koulutusta (esim. AMK-insinööri) sekä tietoteknistä näppäryyttä. Käytössämme on Digia Enterprise -toiminnanohjausjärjestelmä, joten sen tai vastaavan järjestelmän tuntemus on eduksi.

Olet luonteeltasi tiimissä viihtyvä joukkuepelaaja, mutta myös teknisten yksityiskohtien parissa toimeentuleva itsenäinen puurtaja. Tarvitset tehtävässä hyvää hahmotuskykyä, kokonaisuuksien hallintaa ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä kykyä systemaattiseen työskentelyyn. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta.

Voisiko oma polkusi suuntautua seuraavaksi Hedengrenille? Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työssä oppimiseen ja uralla etenemiseen, myynnin tai teknisen tuen asiantuntijaksi.

Huippua ei kukaan voi saavuttaa yksin. Vain yhdessä tekemällä voimme päästä tavoitteeseemme. Tervetuloa yhteiselle matkalle!

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consulting Oy:n konsultti Vivi Stening, p.​ 0500 773 755.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa www.ssconsulting.fi/tyonhakijalle viimeistään 26.8.2018.


Hedengren on vuonna 1918 perustettu suomalainen perheyritys, joka harjoittaa teknisten tuotteiden maahantuontia, vientiä sekä suunnittelu- ja asennustoimintaa. Toimialamme kattavat turvallisuustekniikan, talotekniikan ja suoramyynnin. Konsernimme työllistää noin 260 henkeä ja toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Menestyksemme perustuu oppimiseen, kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin ja tuottaa positiivista asiakaskokemusta. Olemme alamme merkittävä tekijä, kiinnostava työpaikka sekä työyhteisönä toisiamme kannustava.

2018-11-06T10:19:19+00:00 elokuu 16, 2018 |