Hedengren Security Oy on ostanut Viresec Oy:n liiketoiminnan

Oy Hedengren Security Ab on ostanut Viresec Oy:n liiketoiminnan 28.12.2017. Liiketoimintakauppa vahvistaa Hedengren Securityn pitkän aikavälin strategiaa kasvaa turvatekniikan palveluliiketoiminnassa. Viresec Oy on turvallisuusratkaisujen palveluyritys, jolla on pitkä kokemus erityisesti finanssisektorilta.

”Viresecillä on hyvä konsepti turvatekniikan palveluliiketoimintaan ja se täydentää Hedengren Securityn palvelutarjontaa. Yhdessä olemme vahvempi toimija ja erityisesti yhteisille suurasiakasryhmille voimme tarjota entistä kokonaisvaltaisemman ratkaisun”, kertoo toimitusjohtaja Willy Grönqvist.

Liiketoiminta on siirtynyt Hedengren Securitylle 3.1.2018. Viresecin henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä Hedengren Securitylle.
Viresec Oy on suomalainen teknisiin turvallisuusratkaisuihin keskittyvä palveluyritys, joka on perustettu vuonna 2009. Yrityksellä on pitkäaikainen kokemus finanssisektorin turvallisuusjärjestelmien myynnistä, asennuksista ja ylläpidosta.

Hedengren Security Oy on johtava kotimainen turvallisuusjärjestelmien toimittaja. Kokonaisvaltaiset turvallisuusratkaisut kattavat yksittäisten laitetoimitusten lisäksi useimpien turvallisuusjärjestelmien integroidut kokonaisuudet kameravalvonta-, murtohälytys-, kulunvalvonta-, viestintä-, palo- ja turvavalojärjestelmissä. Hedengren Security on toimittanut jo vuosikymmenien ajan turvatekniikan ratkaisuja niin julkishallinnolle, finanssisektorille, kaupan alalle, teollisuudelle kuin yksityissektorillekin. Yhtiö kuuluu vuonna 1918 perustettuun Hedengren-konserniin ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Willy Grönqvist puh. 0400 711 711.

2018-01-03T15:15:29+00:00 tammikuu 3, 2018 |