Hedengren suunnittelee Oy Neptolux Ab:n sulauttamista osaksi Hedengrenin Securityä

Oy Hedengren Security Ab on käynnistänyt Oy Neptolux Ab:n sulauttamisen osaksi Hedengren Securityä, Oy Hedengren Ab:n hallituksen toimeksiannosta. Sulautumisen tavoitteena on yhtiörakenteiden yksinkertaistaminen ja toiminnan kasvun varmistaminen. Molemmat yhtiöt kuuluvat Hedengren-konserniin. Tässä yhteydessä Hedengren Security myös lunastaa Oy Neptolux Ab:n koko osakekannan.

Samassa yhteydessä käynnistetään myös konserniin kuuluvan Oy Hedengren Kodintekniikka Ab:n sulautuminen osaksi Hedengren Securityä. Sulautumisten on määrä astua voimaan 31.12.2017.

Neptoluxin sulautumisen seurauksena Hedengren Security uudistaa myös myyntiorganisaatiotaan. Harri Hainari jatkaa Securityn johtoryhmän jäsenenä, vastaten turvavaloliiketoiminnasta sekä sen kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisestä. ”Uudistuksella tähdätään entistä parempaan asiakaspalveluun”, kommentoi Hedengren Securityn toimitusjohtaja Willy Grönqvist.

Hedengren Security toimittaa turvallisuusjärjestelmien kokonaisratkaisuja sisältäen laitetoimitukset, asennuksen, sekä huolto- ja ylläpitotoiminnot. Yhtiöllä on kattava partneriverkosto ja toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Oy Neptolux Ab on poistumistievalaistusratkaisuihin keskittynyt yritys, joka toimittaa turvavalojärjestelmiä urakoitsijoiden kautta Suomessa ja jälleenmyyjien kautta kansainvälisillä markkinoilla.

Lisätietoja toimitusjohtaja Willy Grönqvist p. 0400 711 711 ja myyntijohtaja Harri Hainari p. 040 550 1507.

 

2017-09-01T09:48:37+00:00 syyskuu 1, 2017 |