Kauko Pirskanen palkittiin FinnSecissä – Turvallisuuslehti tapasi Pirskasen

Finnsecurity ry palkitsi juuri eläkkeelle jääneen, Hedengren Securityn toimitusjohtajana toimineen Kauko Pirskasen vuoden 2015 Turvallisuuspalkinnolla FinnSec-messuilla torstaina 19.11.2015. Finnsecurity perusteli palkinnon myöntämistä seuraavasti:

”Kauko Pirskanen on tehnyt poikkeuksellisen pitkän ja menestyksekkään yli kolmenkymmenen vuoden uran suomalaisen turvallisuusalan yrityksen johtotehtävissä.

Pitkäkestoinen liiketoiminnan johtaminen on mahdollistanut pitkäjänteisen kotimaisen turvallisuustekniikan kehittämisen lähtökohtana asiakkaiden tarpeet ja uusi tai tuleva teknologia.

Hän on osoittanut taitoa jalostaa tuotekehityksen tuotteet laajasti vientimarkkinoille Balttiaan ja Pohjoismaihin.

Pirskanen on työnsä ohella antanut myös merkittävän panoksen alan järjestötoimintaan toimien kymmenen vuotta Turva-alan Yrittäjien puheenjohtajana.

Henkilönä hän on ollut pidetty johtaja, innostava ja määrätietoinen päätöksentekijä sekä tulevaisuuteen suuntautunut edelläkävijä.”
Turvallisuuslehti tapasi Kauko Pirskasen

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti haastatteli Pirskasta uusimpaan numeroonsa 5/2015. Kyseessä on messunumeron kansikuvajuttu: ”Kokenut Kauko Pirskanen: Tämä on hyvä ala”.

Lue juttu alta tai klikkaa auki haastattelu-pdf.

 

 

 

 

2017-08-08T16:43:53+00:00 joulukuu 10, 2015 |