Kiitos FinnSec- ja Kiinteistö-messuosastomme kävijöille – katso video parhaista hetkistä

Lämmin kiitos kaikille messuosastojemme kävijöille kiinnostuksestan turvatekniikan, valaistuksen ja kotimyynnin ratkaisujamme kohtaan!

Messupäiviin mahtui paljon mukavia ja mielenkiintoisia kohtaamisia niin alan konkareiden kuin myös tulevaisuuden lupausten kanssa. Saimme ilahduttavan paljon yhteydenottopyyntöjä, ja olemme niiden osalta yhteydessä lähiaikoina.

 

Katso lyhyt kooste messujen parhaista hetkistä!

 

Messuvieraistamme pidettiin hyvää huolta

FinnSecin messuosastomme viihtyisyydestä huolen pitivät ammattibaristat, joiden tekemiä Good Life Coffeen kahviannoksia kehuttiin messujen parhaina! Sana Hedengren Securityn tarjoamasta viihtyisästä kahvihetkestä kiiri niin Messukeskuksessa kuin myös somessa. Ensimmäisen messupäivän päätteeksi after workeillä Hedengren Securityn osastovieraitamme viihdytti Krisse Salminen!

Kiinteistömessuilla osastovieraat pääsivät tutustumaan käytännön opastusratkaisuihin niin valaistuksen kuin myös opastavien mattojärjestelmien osalta.

 
Ota yhteyttä! Turvatekniikan myyntitiimimme tavoitat puhelimitse 0207 638 635 ja sähköpostitse security@hedengren.fi. Valaistuksen asiantuntijat tavoitat sähköpostitse valaistus@hedtec.fi ja puhelimitse 0207 638 000.

2017-10-02T16:35:37+00:00 lokakuu 2, 2017 |