Liesivahdille kansainvälistä tunnustusta

Hedengren Securityn tuotevalikoimaan kuuluva, Innohomen kehittämä Liesivahti on saanut kansainvälisesti arvostetun CES 2016 Innovation Awards Honoree -palkinnon.

Palkinto myönnettiin marraskuussa Las Vegasissa järjestetyssä CES-tapahtumassa. Yhdysvaltalainen kuluttajateknologiayhdistys CES (Consumer Electronics Association) jakaa vuosittain kansainvälisiä innovaatiopalkintoja; Liesivahdille myönnettiin palkinto ensimmäisenä liesiturvalaitteena. Liesivahti on myös täyttänyt EU:n liesiturvalaitestandardin vaatimukset tiettävästi ensimmäisenä maailmassa.

Kotimainen innovaatio

Keittiö on erittäin altista aluetta tulipalolle: yleisin tulipalojen aiheuttaja on sähköliesi. Liesivahti parantaa keittiön paloturvallisuutta merkittävästi. Laitteessa on itse oppiva teknologia. Se reagoi vaaratilanteisiin ennen myrkyllisten kaasujen muodostumista jo ennen palon syttymistä. Laite sammuttaa lieden ja estää näin palon leviämisen. Helppokäyttöinen ja luotettava Liesivahti on yksinkertaisia asentaa, ja se soveltuu kaikille liesityypeille.

Tutustu Liesivahtiin Hedengren Securityn verkkokaupassa >>

Esite (pdf) >>

Liesivahti – innovatiivisinta liesiturvaa

  •  CES 2016 Innovation Awards Honoree -palkinto
  •  IFSEC 2014: Active Fire Product Innovation -paloturvallisuuspalkinto
  •  EFE Awards 2014 (Excellence in Fire and Emergency): vuoden innovaatio
  •  Tuottava Idea -palkinto 2007
  •  Tasavallan presidentin innovaatiopalkinto 2007

 

2017-04-21T09:25:48+00:00 joulukuu 10, 2015 |