Mirja Serkelä on nimitetty Hedengrenin markkinointijohtajaksi

Mirja Serkelä on nimitetty Hedengrenin markkinointijohtajaksi 1.6.2017 alkaen. Serkelä siirtyy tehtävään Enfo Oyj:stä, jossa hänen vastuullaan oli markkinointi Suomessa. Aikaisemmin hän on työskennellyt markkinointipäällikkönä Microsoft Oy:ssä.

Mirja Serkelällä on laaja-alainen kokemus btob-markkinoinnista niin brändin kehittämisen kuin digitaalisen ja sisältömarkkinoinninkin saralta. Hänen vahvuutena on markkinoinnin luotsaaminen strategiaa toteuttavaksi toiminnoksi.

”Olemme todella innostuneita siitä, että saimme Mirjan vahvistamaan markkinointitiimiämme. Mirjan osaaminen ja kokemus tuo myös uutta dynamiikkaa Hedengrenin johtoryhmätyöskentelyyn ja uskon, että omalla panoksellaan hän pystyy edesauttamaan meitä saavuttamaan strategiset tavoitteemme,” toteaa Hedengrenin toimitusjohtaja Marek Hintze.

”On hienoa päästä rakentamaan Hedengrenin lähes 100 vuotista tarinaa eteenpäin. Uskon, että it-alan kokemuksesta on hyötyä markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisessä näin perinteisemmällä toimialalla, jossa myös teknologian nopea kehitys näkyy. Erityisen kiinnostunut olen asiakaskokemuksen kehittämisestä markkinoinnin keinoin,” sanoo Mirja Serkelä.

Lisätietoja Marek Hintze 0207 638 000 tai Mirja Serkelä 045 8683474

2017-06-02T13:32:32+00:00 kesäkuu 2, 2017 |