Branscher 2017-08-08T16:43:51+00:00

Husteknik

hedtec

Vi planerar och förverkligar bl.a. belysnings-, värme- och ventilationslösningar samt installations- och kablingssystem. Vår know-how inom husteknik grundar sig på en långvarig och mångsidig erfarenhet samt ledande leverantörers produktutvecklingsarbete.

Vi har ett nära samarbete med arkitekter, planerare, byggfirmor och partiaffärer, specialentreprenörer samt tillverkare av maskiner och apparatur. Vårt breda produktsortiment, som omfattar olika sektorer inom byggnadsverksamheten, affärslivet, boende och industrin, ger en god bild av detta.

www.hedtec.fi
www.hedtec.se

 

Säkerhetsteknik

hedengren-security

Vi levererar krävande säkerhetssystem i Finland, Skandinavien, Baltikum och Ryssland. Vår egen produktion och vårt breda sortiment av produkter som vi representerar gör det möjligt för oss att erbjuda mångsidiga helhetslösningar samt underhåll och service av systemen.

Målgrupperna är företag och samfund som behöver säkerhetselektronik. Vår R & D enhet planerar också individuella skräddarsydda säkerhetssystem.


www.hedengrensecurity.fi

www.hedengrensecurity.fi/huolto
www.neptolux.fi
www.ll-tele.fi
www.hedsec.se
www.hedengren.ee
www.hedengrensecurity.no

 

Direktförsäljning

hedengren-direct

Hedengren Direct är expert inom direktförsäljning av städprodukter. Vår produktlinje har utvecklats så att vi kan erbjuda våra kunder allt vad de behöver för ett renare liv hemma och på jobbet. Vi har marknadsfört produkter direkt till hemmen sedan 1960. I dag är företaget det största direktförsäljningsföretaget inom städprodukter och -metoder i Finland. Vår huvudman är Lux International som är ett av världens ledande direktförsäljningsföretag inom hushållsmaskiner.

www.hedengrendirect.fi