Toimialat 2017-08-08T16:43:51+00:00

Talotekniikka

hedtec

Suunnittelemme ja toteutamme mm. valaistus-, lämmitys- ja ilmanvaihtoratkaisuja sekä asennus- ja kaapelointijärjestelmiä. Talotekniikan asiantuntemuksemme perustuu pitkään ja monipuoliseen kokemukseen sekä johtavien laitetoimittajien tuotekehitystyöhön.

Työskentelemme läheisesti arkkitehtien, suunnittelijoiden, rakennus- ja tukkuliikkeiden, erikoisurakoitsijoiden sekä kone- ja laitevalmistajien kanssa. Tästä kertoo myös tuotevalikoimamme, joka kattaa laajasti rakentamisen, liike-elämän, asumisen ja teollisuuden eri osa-alueet.

www.hedtec.fi
www.hedtec.se
www.smartis.fi

 

 

Turvallisuustekniikka

hedengren-security

Toimitamme vaativia turvallisuusjärjestelmiä Suomeen, Skandinaviaan, Baltiaan ja Venäjälle. Oma tuotantomme ja kattavat laite-edustukset mahdollistavat kokonaisvaltaiset laitetoimitukset aina järjestelmien ylläpitopalveluun.

Järjestelmiemme kohderyhminä ovat turvallisuuselektroniikkaa tarvitsevat yritykset ja yhteisöt. Oma kehitysyksikkömme suunnittelee myös asiakaskohtaisesti räätälöityjä turvallisuusratkaisuja.

www.hedengrensecurity.fi

www.hedengrensecurity.fi/huolto
www.neptolux.fi
www.hedengrensecurity.fi/ll-tele/
www.hedsec.se
www.hedengren.ee
www.hedengren.no

 

Kotimyynti

hedengren-direct

Hedengren Direct on siivouslaitteiden kotimyynnin ammattilainen. Tuotelinjamme on kehitetty tarjoamaan asiakkaillemme kaiken mitä he tarvitsevat terveempään elämiseen kotioloissa ja työympäristössä. Olemme vuodesta 1960 asti markkinoineet tuotteita suoraan koteihin. Tänä päivänä yritys on suurin siivoustuotteiden ja -menetelmien kotimyyntiyritys Suomessa. Päämiehemme on Lux International, joka on kodinkonealan johtava suoramyyntiyritys maailmassa.

www.hedengrendirect.fi