Toimialat 2018-10-24T08:37:05+00:00

Talotekniikka

hedtec

Suunnittelemme ja toteutamme mm. valaistus-, lämmitys- ja ilmanvaihtoratkaisuja sekä asennus- ja kaapelointijärjestelmiä. Talotekniikan asiantuntemuksemme perustuu pitkään ja monipuoliseen kokemukseen sekä johtavien laitetoimittajien tuotekehitystyöhön.

Työskentelemme läheisesti arkkitehtien, suunnittelijoiden, rakennus- ja tukkuliikkeiden, erikoisurakoitsijoiden sekä kone- ja laitevalmistajien kanssa. Tästä kertoo myös tuotevalikoimamme, joka kattaa laajasti rakentamisen, liike-elämän, asumisen ja teollisuuden eri osa-alueet.

www.hedtec.fi
www.hedtec.se
www.smartis.fi

 

 

Turvallisuustekniikka

hedengren-security

Toimitamme vaativia turvallisuusjärjestelmiä Suomeen, Skandinaviaan, Baltiaan ja Venäjälle. Oma tuotantomme ja kattavat laite-edustukset mahdollistavat kokonaisvaltaiset laitetoimitukset aina järjestelmien ylläpitopalveluun.

Järjestelmiemme kohderyhminä ovat turvallisuuselektroniikkaa tarvitsevat yritykset ja yhteisöt. Oma kehitysyksikkömme suunnittelee myös asiakaskohtaisesti räätälöityjä turvallisuusratkaisuja.

www.hedengrensecurity.fi

www.hedengrensecurity.fi/huolto
www.neptolux.fi
www.hedengrensecurity.fi/ll-tele/
www.hedsec.se
www.hedengren.ee
www.hedengren.no

 

Kotimyynti

hedengren-direct

Terveellinen koti ja työpaikka

Oy Hedengren Direct Ab:n tuotelinjat on kehitetty tarjoamaan kuluttaja- ja yritysasiakkaille kaiken mitä he tarvitsevat terveempään elämiseen kotioloissa ja työympäristössä. Autamme asiakkaitamme löytämään heille sopivat ratkaisut sisäilmahaasteisiin.

www.hedengrendirect.fi